Свикнали сме да я виждаме в целия й блясък и

...
Свикнали сме да я виждаме в целия й блясък и
Коментари Харесай

Болна, тъжна и изтощена - Бела Хадид, както не сме я виждали досега

Свикнали сме да я виждаме в целия й искра и в съвършена форма на стилния подиум. Супермоделът Бела Хадид постоянно е била в центъра на вниманието, само че в последните месеци се скри от хорските погледи и има сериозна причина за това. Защото и тя на първо място е човек.
 Две неприятни вести вкупом от Бела Хадид - разлъка с гадже и болестта, с което още се бори
Заболяването, с което Бела Хадид продължава да се бори

И още веднъж сама ли е моделът

През пролетта тя призна, че се бори със взаимозависимост към алкохола. А преди този момент нееднократно е говорила и за лаймската болест, против която не съумява да излезе безапелационен победител към този момент години наред. Напоследък обаче здравословното й положение съществено се е влошило.

Преди дни Джиджи Хадид показа в своя профил, че сестра й е минала през дълготрайно и тежко лекуване на инфекциозното заболяване и няма самообладание двете скоро още веднъж да бъдат дружно на подиума. 
 Снимка 586178

Освен в стилните среди и на блестящите звездни събития, липсва и в обществените мрежи. През миналия уикенд обаче тя качи две изявления, с които хвърля повече изясненост над това какво се случва с нея сега. И се демонстрира пред всички по този начин, както не я бяхме виждали до момента.

Моделът стартира с това какъв брой й е било мъчно да живее с това положение, което се утежнява с времето и поради усилената й работа, с която е имала да направи горди всички близки, които толкоз доста я поддържат. " Да бъда толкоз тъжна и болна с толкоз доста привилегии, благоприятни условия и любов около себе си е може би най-объркващото нещо до момента ", продължава Бела Хадид.

Тя публикува няколко фотоси от персоналния си списък, които дефинира като " най-позитивните ", с които пресъздава компликациите, лекуването и възобновяване й от лаймската болест. И добавя, че през днешния ден е в доста по-добро здраве с помощта на лекуването, на което се е подложила в последната година. Но с цел да го организира, е трябвало да се скрие от светлините на прожекторите. И за миг обаче не съжалява за всичко, през което е минала, с цел да бъде здрава през днешния ден.

Хадид е схванала по сложния метод, че Вселената има своите красиви, само че и доста мъчителни способи, по които да ни покаже, че в случай че се борим, няма по какъв начин да не успеем. С думите си тя желае да вдъхне сили и убеденост освен на себе си, само че и на всички, които сега като нея се намират в сложен интервал от живота си. И в този момент, след " най-поучителното прекарване " в живота си, тя е като преродена - с доста нови другари и напълно нов светоглед.
 Бела Хадид и алкохолът - пет месеца битка
Бела Хадид и алкохолът - пет месеца битка

И какво общо има Лас Вегас

Бела Хадид благодари за търпението на всички, които са били до нея в сложните мигове, както и на всички, с които има професионални задължения. А за завръщането си на подиума тя е безапелационна, че ще го направи, когато се почувства подготвена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР