Свикнали сме, че снимките на монарсите са скучни, постановъчни кадри,

...
Свикнали сме, че снимките на монарсите са скучни, постановъчни кадри,
Коментари Харесай

СНИМКИ на кралското семейство на Испания предизвикаха страшен скандал

Свикнали сме, че фотосите на монарсите са скучни, постановъчни фрагменти, на които няма място за спонтанност и статичността доминира. Представителите на синята кръв на тях нормално са облечени в строги костюми. Тонове фотошоп, напрежение по лицата на кралските особи, никаква хубост няма на тези фотоси.
Но кралското семейство на Испания към този момент за следващ път унищожава скучните стандарти. Свежите фотоси на крал Филип, кралица Летисия, а също на принцеса Леонор и инфанта София станаха едни от най-обсъжданите в медиите. Четейки заглавията в пресата, публиката би могла да си намерения, че кралското семейство се е снимало напряко в откровена фотосесия. Но всичко се много по-просто...





Новата фотосесия на крал Филип и неговото семейство се е състояла в двореца Маривент в Палма де Майорка.





Цялата екстраординарност на тази фотосесия се състои в това, че Филип, Летисия и децата им на фотосите наподобяват като нормално испанско семейство.


Кралят, кралицата и дъщерите им са си избрали облекла в жанр " неглиже ": Филип и Летисия са облечени в бели панталони, които той добави с риза, а тя - с горнище на ресни. По време на фотосите те се държат естествено и доброволно.


Принцеса Леонор и по-малката ѝ с две години сестра София застанаха пред фотографите с елементарни летни рокли и сандали. Друго жестоко нарушаване на протокола бяха разпуснатите коси на Летисия.

Така с тези почтени жестове кралското семейство на Испания наруши закона на формалния протокол.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР