Свидетели на Йехова подготвят две събития в Петрич. Притеснени жители

...
Свидетели на Йехова подготвят две събития в Петрич. Притеснени жители
Коментари Харесай

Опасна секта агресивно настъпва в Петрич, местните искат полицията да се намеси

" Свидетели на Йехова " приготвят две събития в Петрич. Притеснени поданици на квартал „ Аджария “ сигнализират, че пощенските им кутии са цялостни с рекламни брошури за събитието. Двама емисари пък от дни раздават на ръка дипляни, в които има притеснителни апели – като това да не дават непринудено кръв в помощ на нуждаещи се.

Най-често емисарите можело да се видят на моста под спортната зала „ Арена Петрич “, наоколо до ромската махала. „ От няколко дни пощенските ни кутии са цялостни с брошури на " Свидетели на Йехова ". Искаме намесата на полицията! “, прикани Св. Георгиева, която живее в един от блоковете в квартала.

Думите й бяха доказани и от Цв. Голашева. Те от името на жителите на крайния петрички квартал са подали сигнал и до РУП – Петрич, написа " Струма ".

Сбирките на почитателите на " Свидетели на Йехова " са планувани за 25 и 31 март в къща наоколо до Бетонния център в Петрич, сигнализираха поданици на квартала. В южния град емисарите нападателно настъпват, като даже изпреварват по интензивност евангелистите, които имат доста почитатели в ромската махала.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР