Свидетел по аферата със суджука се оплаква от натиск срещу

...
Свидетел по аферата със суджука се оплаква от натиск срещу
Коментари Харесай

Пак драма около „Суджукгейт”

Свидетел по аферата със суджука се оплаква от напън против него и фамилията му. Кирил Костов, който подаде сигнала против някогашния народен представител от ГЕРБ Живко Мартинов твърди, че освен е проверяван от институциите, само че получава и закани за живота си.

След като свидетелства по обвиняванията против Живко Мартинов, Кирил Костов споделя, че животът му изцяло се е трансформирал. Движи се с защита, а заканите и жалбите против него не стопират.

„ Последният път ми изпратиха едни фотоси, групата на Вълка какъв брой хора е отстранила последните няколко дни. „ Групата на Вълка” е от един филм, който в този момент тече по една българска телевизия и там групата на Вълка прави убийства”, изяснява предприемачът, представен от bTV.

Семейството ми пък е подложено на непрекъснати инспекции: „ На 27 юли в обекта при брачната половинка ми сядат като клиенти чиновници на Национална агенция за приходите, обслужени са, платили са си сметката с касов бон, всичко обикновено. Впоследствие се показват като служите ни Национална агенция за приходите, каквито са и стартират проверка”.

По думите на Костов инспекцията завършила без нарушавания. Започва обаче нова инспекция, този път на него и брачната половинка му като физически лица. Костов изключа инспекциите да са случайност: „ Живко Мартинов твърди, че директорката на Национална агенция за приходите Варна е негово предопределение, имат и други позиции, шефът на Ревизиите има близки връзки с него и ред други високопоставени чиновници на Национална агенция за приходите контактуват с тия хора”.

От приходната организация споделиха, че инспекциите са по сигнал, който е получен преди Костов да стане очевидец на прокуратурата. И не може да се търси връзка сред двете събития.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР