Свидетел изнесе шокираща информация на стартиралото днес в Софийския районен

...
Свидетел изнесе шокираща информация на стартиралото днес в Софийския районен
Коментари Харесай

Свидетел: 10 души ритаха и биеха Евгени Минчев

Свидетел изнесе шокираща информация на стартиралото през днешния ден в Софийския областен съд дело за безчинство против Евгени Минчев.

„ Бях на празненство в хотел „ Шератон “ докъм 22-23 часа. След което потеглих с Евгени да го изпратя. До градинка „ Кристал “ отидох да му взема вода от близкия магазин. Когато излязох,

Евгени беше на земята, а 10 индивида го ритаха и биеха.

После група девойки се обади на Спешна помощ и момчетата избягаха “, свидетелства пред съда Цветан Христов.

Пиар специалистът беше арестуван в събота късно вечерта. Полицейски патрул се отзовал на сигнал за скандал сред екстравагантно изглеждащ мъж и група младежи.

Когато служителите на реда пристигнали на мястото, заварили Минчев, само че не и групата младежи. По неофициална информация пиарът се държал жестоко с органите на реда и това е станало и мотив за ареста му. Заключили Лорда в килия по Указа за дребното безчинство.

Делото трябваше да се гледа още в неделя, защото е по бързата процедура, само че Софийският областен съд реши, че би трябвало да бъдат разпитани очевидци в четвъртък (13 юли).

По думите на очевидеца, откакто ченгетата пристигнали на място, Евгени им споделил да преследват биячите му, а него да го оставят на мира. Тогава органите на реда отвели Минчев към Първо районно.

„ Не е обиждал служителите на реда, държеше се почтително към тях и не ги е ругал по никакъв метод “, сподели още пред Темида Цветан Христов.

Самият Евгени Минчев разгласи пред съда, че е жертва всеки ден на улицата.

„ Нямам защита, нямам коли. Аз бях пребит!

Все още имам кървави отоци по главата, ръцете и по слабините.

Мога да прибавя единствено прочувствени линии. Моля да бъде оневинен, с цел да ми се почисти името! “, прикани лордът. 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР