Светският хроникьор Денди, който си отиде след цял месец в

...
Светският хроникьор Денди, който си отиде след цял месец в
Коментари Харесай

Приятели на Денди: Вече се работи само по една версия

Светският хроникьор Денди, който си отиде след цялостен месец в медикаментозна кома, евентуално е бил погубен.

Версиите за мистериозната му гибел са разнообразни, като интензивно се твърдеше, че става дума за драматичен случай, в който той е паднал по стълбите след несъразмерна приложимост на алкохол. Но ви припомняме, че представителят на болничното заведение " Св. Анна ", където лекуваха Денди, заяви още в първите дни след приема му по неотложност, че контузиите на журналиста, които се оказаха съдбовни, са били от безсърдечен побой.

По тялото му съвсем нямало следи от удари, защото те били ориентирани напълно в региона на главата, поради което се оказали и смъртоносни.

Но дали в действителност става дума за нахлуване, към момента няма публично мнение. Разследването по случая продължава, а другари на Денди декларират пред " България през днешния ден ", че към този момент се работи единствено по една версия и тя е ликвидиране.

" Сега чакаме единствено да се произнесат следователите, само че двама от правосъдните лекари са на мнение, че Денди е обичай съзнателно за да го умъртвят. Не е имало никакво попречване от негова страна и рухване. Просто са го пребили като куче, благият ", споделят доближените на журналиста, които поискали да останат анонимни. Очакват се резултатите от аутопсията, от които ще бъде открита точната причина за гибелта. Заради следствието, което продължава и към сегашния миг, към момента не е ясно по кое време и къде ще бъде сбогуването с Денди.

" Денди не заслужаваше тази орис! Напоследък се беше отчаял от някои неща към него. Стана леконравен, пиеше повече. Видях го предходната година през лятото в градинката на Кристал, седеше с двама мъже, доста изпаднали, които приличаха на наркомани. Единият може би беше и клошар. Поздравих го, попитах го какво прави, а той ми отговори: „ Пия си биричката и си виждам кефа “. Аз също бих почерпил такива хора, само че в никакъв случай няма да седна да пия с тях ". Така разяснява артистът Ицо Петроф пред „ България Днес “ трагичния завършек на Любомир Милчев – Денди.

" Мисля, че беше отишъл в някакво друго измерение, с други хора, може би се беше отчаял от тази псевдоинтелигентност и се беше събрал с някакви наркомани, които 100 на 100 са го умъртвили за пари ", счита водачът на бандата „ Татко Кристофър “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР