Световното ръгби не планира да издаде каквото и да е

...
Световното ръгби не планира да издаде каквото и да е
Коментари Харесай

Световното ръгби не планира да обяснява спорното решение за опит в мача на Шотландия

Световното ръгби не възнамерява да издаде каквото и да е обществено пояснение по отношение на спорното решение да не присъди на Шотландия това, което би било опит за победа в мача предходната събота в Guinness Six Поражението на нациите от Франция в Мърифийлд, схваща новинарската организация на PA.

Шотландците – изоставащи с 20-16 – мислеха, че са си обезпечили победа, когато заместващият ключ Сам Скинър се промъкна и наподобява приземи топката на линията под купчина тела, до момента в който часовникът тиктакаше над 80-минутната граница.

Решението на рефера Ник Бери на терена беше „ без опит “ и след няколко минути мощна драма, до момента в който фрагментите бяха преглеждани от разнообразни ъгли, TMO Brian MacNeice, откакто в началото допусна, че може да види топката на земята, посъветва, че няма „ няма безапелационни доказателства “ за смяна на първичното позвъняване, за огромно смут на домакините.

„ Просто не разбирам по какъв начин реферът не го е видял “, сподели някогашният шотландски национал Крейг Чалмърс пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР