Световното първенство в Катар вече е гледано от повече от

...
Световното първенство в Катар вече е гледано от повече от
Коментари Харесай

Джани Инфантино: Вече два милиарда зрители са гледали Световното

Световното състезание в Катар към този момент е гледано от повече от два милиарда фенове. Това заяви президентът на ФИФА Джани Инфантино.

" Световното състезание през 2022 година има рекорден брой по малкия екран, с към този момент над два милиарда фенове, което е необикновено. Цифрите, оповестени в края на груповата фаза, демонстрират обща посещаемост от 2,45 милиона за първите 48 мача и общо 28 маркирани гола в осем мача в първия кръг на плейофите, повече от когато и да било от въвеждането на 1/ 8 финала през 1986 година

Надяваме се Световното състезание да продължи и да приключи по метода, по който стартира - с безапелационен триумф. Убеден съм, че ще достигнем пет милиарда фенове по света.

Ако приказваме за посещаемостта на стадионите, то на съвсем всеки мач те са изцяло запълнени. Фен фестивалите, разнообразни почитател зони, също са препълнени с хора, които честват и се радват на живота.

И в последна сметка ние просто желаеме да донесем малко наслада и усмивки на хората по света. Това е футболът, това е Световното състезание и това би трябвало да се случи от в този момент до края ", сподели Инфантино.
 Хърватия и Сърбия отнесоха санкции от ФИФА за политически послания
Хърватия и Сърбия отнесоха санкции от ФИФА за политически послания

Наказанието на " шахматистите " е на стойност 50 000 швейцарски франка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР