Световното първенство навлиза в най-интересната си част - мачовете от

...
Световното първенство навлиза в най-интересната си част - мачовете от
Коментари Харесай

Бебета, развод и "стъклен" Неймар на световното първенство в Русия

Световното състезание навлиза в най-интересната си част - мачовете от елиминационната фаза. Футболистите в тимовете на четвъртфиналите са подготвени на всичко, с цел да вдигнат мечтания трофей, даже да... пропуснат раждането на детето си.

Капитанът на шведите - Андреас Гранквист, избра да остане в Русия, до момента в който брачната половинка му ражда.

Други двама от героите на шампионата - англичанинът Фабиан Делф и датчанинът Йонас Кнудсен, прелетяха пък небрежно до дома, с цел да могат да са измежду първите, прегърнали наследниците си.

Такива проблеми няма да имат към този момент двама руснаци - Людмила и Арсен. Заради непреодолими разлики във... футболните пристрастия, двойката се разделя след 14 години връзка. Кристиано Роналдо и Лионел Меси са в основата на фамилния скандал, прераснал в съдбовна молба за бракоразвод.

Драматична е и историята на Неймар, който се оказа, че има много невисок предел на болежка и е прекарал близо четвърт час лежащ на терена след фаул.

Как се отразява Мондиалът на туризма в Русия? Има ли място самбата в Казан? И кой изяде един от най-успешните оракули? Вижте в идващото видео:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР