Световноизвестен модел, лице на Диор, е сред пострадалите при адската

...
Световноизвестен модел, лице на Диор, е сред пострадалите при адската
Коментари Харесай

Световноизвестна красавица е пътувала в колата на взривения чеченец, лекарите се борят се за живота й, вижте коя е тя

Световноизвестен модел, лице на " Диор ", е измежду потърпевшите при адската детонация в центъра на Киев, при която почина някогашният войник от батальона " Шейх Мансур " Тимур Махаури. Това оповестява „ 24 канал ”, базирайки се на свои източници. „ Казва се Наталия. Тя е световноизвестна манекенка. Беше лице на " Диор ".





Не зная каква фамилия носи сега”, заяви пред публицисти жена, която е в болничното заведение, където е приета в болница младата жена.





Местните медии считат, че потърпевшата е супермодела Наталия Кошел, която нееднократно е била част от ревютата на френската фешън къща. Красавицата е настанена в реанимацията на една от столичните лечебни заведения и е изправена пред сериозната опасност да загуби единия си крайник.

Към момента не е ясно за какво хубавицата е била в колата на чеченеца. По данни на „ 24 канал”, след детонацията на мястото на детонацията е дошъл мъжът й, който е съпроводил момичето до болничното заведение.



Припомняме, че в петък вечерта в центъра на Киев се взриви автомобил, вследствие на което един мъж умря, а пасажерите - жена и дете бяха откарани в болница.





По-късно локалните управляващи оповестиха, че мъжът е престъпно проявен грузинец на име Тимур Махаури, а самоличността на дамата и детето бяха непокътнати в загадка.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР