Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа се готви сериозно

...
Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа се готви сериозно
Коментари Харесай

Джошуа горд от обидите към Пулев

Световният първенец в тежка категория Антъни Джошуа се готви съществено за идния конфликт против Тайсън Фюри, който бива чакан нетърпеливо от боксовите почитатели.

Почти несъмнено е, че първият мач сред Фюри и Джошуа ще е отвън Англия поради противоепидемичните ограничения. Ако има възможен реванш, той може да бъде признат от " Уембли " в Лондон.

Ей Джей описа за конфликта си с българина и разказа репликите, които те си размениха преди, по време и след мача. Искри непрекъснато прехвърчаха, като и двамата не отстъпва в словесните офанзиви.

" Виждаш ли какво му споделих тук? Върни! Казах му " не прави това с мен, страхливец (pu*sy от англ. език) "., описа Джошуа за епизод от борбата си с Кобрата.

Заяви, че е бил подготвен за психическите офанзиви на българина.

" Не знаех доста за Пулев, по тази причина гледах мача му с Владимир Кличко. Опитваше същата тактичност, както на кантара, по този начин и в мача. Опитваше се да господства и на кръга. Има подобен детайл в него.

Не се знае доста за него, защото не дава доста изявленията и приказва друг език в друга страна. Трябва да си направиш изследване. Беше хубаво и се получи добър пердах ", съобщи англичанинът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР