Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа е наясно, че

...
Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа е наясно, че
Коментари Харесай

Джошуа: Главата на Такам е циментов блок, очаквам поне 10 рунда


Световният първенец в тежка категория Антъни Джошуа е наясно, че вероятно проваляне от новия кандидат за купата Карлос Такам може да има тежки последствия за цялата му кариера. Непобеденият на професионалния кръг британец на 28 октомври в Кардиф ще се изправи против Карлос Такам, който размени контузения Кубрат Пулев.

Джошуа до момента има 19 победи от също толкоз борби, всичките с нокаут и се бои, че репутацията му може да пострада доста при шокираща победа на Такам.

And... We're Just Getting Started #AJBXNG pic.twitter.com/XGEDRgzddU
— Anthony Joshua (@anthonyfjoshua) October 18, 2017
28-годишният боксьор показа пред Sky Sports, че в случай че Такам го победи, това ще остане вечно във визитката му, а кариерата му ще бъде опозорена. Роденият в Камерун Такам е на 36 години, във визитката си има 35 победи (27 с нокаут), три загуби и едно тъждество. Джошуа в тази връзка не крие, че промяната на съперника му постанова спомагателен напън, защото няма никаква подготовка за пердах с подобен съперник.

Затова Джошуа чака тежка борба, сходна на тази с Владимир Кличко в края на април на " Уембли ". Британецът не се съмнява, че борбата с Такам при всички положения ще се хареса на феновете и ще продължи 10 или даже 12 рунда, защото главата на камерунеца е като " циментов блок ". /БГНЕС
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР