Световният шампион по вдигане на тежести от Ташкент 2021 Карлос

...
Световният шампион по вдигане на тежести от Ташкент 2021 Карлос
Коментари Харесай

Карлос Насар вдига с 3 кг над световния рекорд

Световният първенец по повдигане на тежести от Ташкент 2021 Карлос Насар сподели, че се намира във фантастична форма преди шампионата на планетата в Колумбия при започване на другия месец.

Насар, който се състезава в категория до 89 кг разгласява видео в обществените мрежи, на което се вижда по какъв начин изтласква 220 кг. Това е с три кг над международния връх на италианеца Антонино Пицолато, който той направи на европейското състезание в Тирана по-рано тази година.

Именно в Абания Пицолато победи Насар и стана европейски първенец. Подобно нещо се случи и предходната година в Москва, когато още веднъж италианецът излезе победител. Пицолато не участваше на международното в Ташкент предходната година и това улесни Насар по пътя му към купата. Тогава обаче двамата се състезаваха в по-долната категория - до 81 кг.

Друг от мощните състезатели в категория до 89 кг - китаецът Тян Тао, провокира своите съперници като качи клип по какъв начин кляка два пъти с щанга, тежаща 270 кг. Карлос Насал и Антонино Пицолато одобриха предизвикването и ден по-късно също пуснаха клипове по какъв начин клякат с щанга от 270 кг.

" Мач Телеграф "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР