Световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър (39-0,

...
Световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър (39-0,
Коментари Харесай

Уайлдър: Харесвам Паркър, но искам Джошуа да спечели

Световният първенец на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър (39-0, 38 КО) призна, че има благосклонности към първенеца на WBO Джоузеф Паркър (24-0, 18 КО), само че също по този начин добави, че не би желал новозеландеца да завоюва идната му среща с първенеца на IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа (20-0, 20 КО).

Не е загадка, че Уайлдър желае да се изправи на кръга против Джошуа в дуел, който може да бъде най-доходоносният в неговата кариера, само че в случай че британецът загуби мача с Джоузеф Паркър, тези проекти ще пропаднат.

" Харесвам Паркър, само че бих излъгал, в случай че кажа, че желая той да победи, само че въпреки всичко му поисквам триумф. Причината е елементарна - целият свят желае да види среща сред мен и Джошуа. Това ще бъде най-големият дуел в историята в тежка категория. Затова желая Антъни Джошуа да победи, само че това е жесток спорт и всичко може да се случи ", съобщи Дионтей Уайлдър.

" Бронзовият бомбардировач " също призна, че преди време е давал препоръки на Паркър, които в случай че в този момент бъдат спазени, новозеландецът ще се показа на много положително равнище.

" Преди време дадох някои скъпи препоръки на Паркър, които ще ми бъдат от изгода, в случай че успее да извърши вярно. Той би трябвало да стои ниско и да нанася удари, също така би трябвало непрестанно да движи главата си. Ако Паркър направи това, той сигурно ще види пропуски в отбраната на Антъни Джошуа. Когато човек наподобява мощен и мускулест, това не значи, че той ще размаже всички ", показа Дионтей Уайлдър.

Дългоочакваният дуел за сливане на коланите в тежка категория сред Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър ще се състои на 31-ви март на стадион " Принсипалити " в Кардиф, Уелс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР