Световният номер 1 Рафаел Надал се класира за осминафиналите на

...
Световният номер 1 Рафаел Надал се класира за осминафиналите на
Коментари Харесай

Надал очаквано продължи наказателната си акция над Гаске


Световният номер 1 Рафаел Надал се класира за осминафиналите на Ролан Гарос. В трети кръг десеткратният първенец и защитаващ купата си от предходната година в Париж испанец победи с безапелационното 6-3, 6-2, 6-2 представителя на домакините Ришар Гаске след час и 57 минути игра. Още по-впечатляващ е фактът, че Рафа резервира 100-процентовия си актив против французина, записвайки 16-а поредна победа.

Очаквано Надал доминираше през целия дуел, в който даде единствено седем гейма на своя противник. Матадора приключи срещата с общо 37 печеливши удара против единствено 19 за Гаске Испанецът съумя да завоюва подаването на съперника си общо 6 пъти, до момента в който французинът проби един-единствен път в първия сет.

В спор за място на четвъртфиналите първенецът от предходната година ще спори с германеца Максимилиан Мартерер, който по-рано през днешния ден отстрани Юрген Зоп от Естония.

Иначе място на осминафиналите откри още Диего Шварцман (Аржентина), който победи с 3-0 сета Борна Чорич (Хърватия). Следващият противник на аржентинеца ще е Кевин Андерсън от ЮАР, който се наложи с 3-1 сета над Миша Зверев. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР