Световният и европейски шампион по джудо за кадети - Денислав

...
Световният и европейски шампион по джудо за кадети - Денислав
Коментари Харесай

Денислав Иванов: Дълбоко съжалявам, че не успях да зарадвам родната публика

Световният и европейски първенец по джудо за кадети - Денислав Иванов, изрази страдание за ранното си отпадане на европейското състезание за мъже, което се организира в столичната зала " Арена Армеец ".

В категория до 66 кг, Иванов в началото позволи загуба на 1/4-финалите от Яшар Наджафов от Азербайджан, след което отстъпи с " ипон " на израелеца Барух Шмайлов.

Джудистът ни показа, че е получил травма, която го е възпряло от спечелването на орден от шампионата на Стария континент в София.

" Дълбоко скърбя, че не съумях да развеселявам родната аудитория. Не съумях да взема това, за което съм квалифициран. Мисля, че надпреварата се разви добре за мен, взех хубави срещи. Победих вицеолимпийския първенец, само че малко не ми доближи да стигна до финалите. Може би напрежението надви над мен, по простата причина, че отсъствах дълго време от " татамито ". Получих травма и стопирах да бъде толкоз убеден в уменията си. Знаех, че съм кадърен да печеля срещата, макар травмата, само че не се получи ", съобщи Иванов пред камерата на Българска национална телевизия.

Той разяснява и представянето на съотборника си в националния тим - Янислав Герчев, който завоюва в катергория до 60 кг. Иванов сподели, че се гордее с представянето на Янислав и добави, че спорден него Герчев е подготвен за златния орден.

" Съжалявам, че Янислав също не съумя също да завоюва своето. Гордея се с него и счита, че той е подготвен за златния орден. Той смъкна доста килограми и това му се отрази през днешния ден, защото мина през няколко доста дълги срещи. Имаше и огромна пауза сред финалите. Според мен това е една от аргументите да не успее да си вземе златния орден. Радвам се, че сме в един тим ", приключи Денислав Иванов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР