Световните агенции разпространиха полезна и здравословна тибетска диета, която помага

...
Световните агенции разпространиха полезна и здравословна тибетска диета, която помага
Коментари Харесай

Уникалната тибетска диета за прочистване на кръвта

Световните организации разпространиха потребна и здравословна тибетска диета, която оказва помощ за пречистване на кръвта от токсините и защищава от мозъчен удар и инфаркт. Диетата е подобаваща за всеки сезон.

За подготовката на еликсира на здравето са нужни 300 грама лук и един кг лимони. Двете съставки се нарязват на ситно и се поставят в 1,5 литра кипяща вода. Оставят се под похлупак за 15 минути, с цел да освободят всички потребни субстанции, показва организация БГНЕС .

Отварата се приема по следния метод: сутрин (на гладно) изпивайте по 1-2 чаши, а остатъка от приготвеното количество приемайте през останалата част от деня. Това се прави в продължение на 25 дни. След това се прави пауза от 10 дни и всичко се повтаря още веднъж.

В интервала на тази прочистваща диета е задоволително да се съблюдават всички други правила на здравословното хранене.

Проучвания на учени показват, че и двете съществени съставки на тази тибетска диета за пречистване на кръвта – лук и лимон работят като превантивна мярка против доста типове рак и ускоряват имунната система на индивида.

Допълнително лукът оказва помощ против остеоартрит и подмладява, а лимона работи против стрес и камъни в бъбреците, а също по този начин оказва помощ за здравето на венците.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР