Световната звезда с балкански корени Стана Катич ще се включи

...
Световната звезда с балкански корени Стана Катич ще се включи
Коментари Харесай

Стана Катич сади дървета на Витоша

Световната звезда с балкански корени Стана Катич ще се включи в акция за засаждането на дървета в естествен парк Витоша. Това заяви самата актриса, като прикани почитателите си онлайн да се причислят с нея към положителната идея.

Към планината тя ще се насочи в две следващи съботи – на 29 септември и 6 октомври. По същото време Катич ще е у нас за фотосите на третия сезон на телевизионния трилър „ Забравена “, в чийто дом се трансформира точно София.

Това ще е и трета поредна аудиенция за звездата от „ Касъл “ на българска земя, като точно тук се снимаха и останалите епизоди на продукцията, която у нас се излъчва по AXN.

Самата Катич няма да се качи на Витоша за първи път. Всяка своя свободна секунда, която не прекарва на снимачната площадка, актрисата отделя за обиколки на най-любопитните туристически дестинации у нас. Така, предходната есен екранният сътрудник на ФБР Емили Бърн изкачи Черни връх.

В листата си с български планини, до които е съумяла да се допре, тя може да добави и Рила. „ Седем езера, ситуирани високо измежду облаците. Наистина магическо място! “, не спести ласкавия си коментар тогава Катич във връзка разходката си на Седемте рилски езера. Сред другите места, които актрисата е съумяла да прегледа у нас са още пещерата Магура, крепостта Кракра и Музея на соца в София.

В нова епоха от живота им – по този начин ще забележим героите в „ Забравена “ съгласно късия анонс за идните епизоди. Към момента цялостен екип от сценаристи наливат основата на сюжетната нишка на епизодите, като клапата се чака да щракне напълно скоро в София. Сред изненадите за феновете пък е присъединяване на звездата от „ Игра на тронове “ Рос О` Хенеси.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР