Световната здравна организация все още работи за уточняване как е

...
Световната здравна организация все още работи за уточняване как е
Коментари Харесай

СЗО още се чуди за произхода на коронавируса

Световната здравна организация към момента работи за уточняване по какъв начин е почнала пандемията от COVID-19 през 2019-а. От организацията на Организация на обединените нации отхвърлиха да са се отказали от следствието и такива изказвания правели недобросъвестни политици, предва Народоосвободителна въстаническа армия.

Въпросът с произхода на ковид стана настоящ, след неочакван отчет на Министерството на енергетиката на Съединените щати. Според американски медии, министерството подозира, че лаборатория в град Ухан е изпуснала вируса. Официално, американското разузнаване разгласи по-рано, че евентуално става дума за естествена разновидност на скотски вирус. Посланикът на Съединените щати в Пекин съобщи, че Китай би трябвало да бъде " по-честен за произхода на COVID-19 ".

" Работата продължава. Изследваме както хора, по този начин и животни. Разглеждаме научни писания за взаимоотношението сред тях. Но също по този начин търсим данни за нарушаването на сигурността от лабораториите, които работят с коронавируси. Особено където бяха засечени първите случаи, в Ухан, Китай и на други места ", съобщи  Мария ван Керкхов, водещ специалист на СЗО по COVID-19.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР