Световната футболна легенда Пеле демонстрира чувство за хумор по време

...
Световната футболна легенда Пеле демонстрира чувство за хумор по време
Коментари Харесай

Пеле: Готов съм всеки ден да играя 90 минути плюс продължения

Световната футболна легенда Пеле показва възприятие за комизъм по време на възобновяване си от интервенция за унищожаване на израстък от дебелото черво, като съобщи, че към този момент е " надъхан да играе 90 минути плюс продължения ".

В началото на този месец лекарите откриха израстък в дебелото черво на Пеле по време на рутинна инспекция и той бе опериран в болница " Алберт Айнщайн " в Сао Пауло, а през вчерашния ден той напусна интензивното поделение на лечебното заведение, само че остава под лекарско наблюдаване. " Приятели, това известие е към всеки от вас. Не си помисляйте и за момент, че не съм прочел хилядите прелестни известия, които получавам. Големи благодарности на всички вас, които отделихте минутка от деня си, с цел да ми изпратите положителна сила. Любов, обич и обич! Вече напуснах интензивното поделение и съм в стаята си. Всеки ден съм по-щастлив и с въодушевление да играя 90 минути плюс продължения. Скоро ще бъдем дружно! ", написа Краля на футбола в Инстаграм.

Пеле е единственият футболист в историята, който е ставал международен първенец три пъти - през 1958, 1962 и 1970 година, като той е и голмайстор №1 в историята на Бразилия със 77 гола в 92 мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР