Светослав Ангелов спечели още три златни медала във финалите на

...
Светослав Ангелов спечели още три златни медала във финалите на
Коментари Харесай

Дейвид Хъдълстоун: Искам да съм в добра форма, да взема правилните решения за да дойде успеха



Светослав Ангелов завоюва още три златни медала във финалите на обособените уреди на държавното състезание по спортна гимнастика, което приключи в подготвителната зала на " Арена Армеец ". Състезателят на ЦСКА беше най-хубав на успоредка, кон с гривни и халки. Димитър Бърдарски е първенец на  прескок и висилка, а Мартин Ангелов на земя. При дамите две златни оценки - на греда и зеля завоюва Памела Георгиева, Десислава Тодорова е първа на прескок, а на успоредка - Валентина Рашкова.

При младежите откакто през вчерашния ден завоюва купата в многобоя, от финалите днес  Дейвид Хъдълстоун  си потегли с още четири златни оценки.

„ Не съм удовлетворен от обстоятелството, че имам доста рухвания. Подготовката ми сега е във фаза stop и go, тъй като имам травми. Това ме дърпа обратно. Старая се колкото мога да играя съчетания и да влизам в подготовката за европейското състезание “, съобщи след края  на държавното състезание Дейвид Хъдълстоун.

Въпреки болката в рамото възпитаникът на Дамян Игнатов получи най-високи оценки на земя, кон с гривни, прескок и успоредка.

„ Той завоюва многобоя, само че за мен оценката е отрицателна. Имаме много груби неточности. Това значи, че не сме още подготвени за европейското състезание. Ако отиде там по този начин, не може да стане първи “, добави Дамян Игнатов.

 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР