Светла Балтова е завършила Висшия медицински институт в Пловдив и

...
Светла Балтова е завършила Висшия медицински институт в Пловдив и
Коментари Харесай

Медицинската астроложка д-р Светла Балтова: Хаос и интриги ни чакат през 2020 г.!

Светла Балтова е приключила Висшия медицински институт в Пловдив и е работила към 30 години като доктор със специалности вътрешни заболявания, кардиология и ревматология.

Интересите ѝ в области като човешката орис, живота и гибелта са я отвели към търсенията на духовното познание. Високо цени учението на Петър Дънов, събира негови лекции и беседи и ги разгласява в поредност книги. Постепенно компетенциите и уменията ѝ са се обогатили от срещите ѝ с нейни сътрудници от чужбина, практикуващи по-екзотични типове медицина. Към момента Светла Балтова владее метода за лекуване с цветните есенции на доктор Бах, паневритмия, антропософска и холистична медицина, астропсихология и здравна астрология. Д-р Балтова направи сензационна астрологична прогноза за 2020 година, в която разкрива какво ни чака в най-близко бъдеще.

По нейни думи началото на астрологичната 2020 година ще стартира още на 26 декември 2019 година Тогава ще следим слънчево затъмнение в Козирог. В международен проект ще се следят доста промени. А в тях българското присъединяване ще бъде значимо. България също е под знака на Козирог. Промените могат да бъдат действителни, само че може да бъдат под формата на една духовна вълна. Тази духовна вълна ще стартира от България. В международен проект следва един нов подем в човешката еволюция, безапелационна е специалистката. Тя разкрива, че следва съвпад сред две мощни планети – Сатурн и Плутон. През този август двете планети са били доста близо една до друга, само че по-късно се раздалечили. В края на годината още веднъж ще се срещнат.

Плутон съставлява Хадес – Господаря на подземното царство. Сатурн съставлява Хронос – древногръцкия господ на времето. Наричат го още Господар на кармата. В композиция силата на тези две мощни планети ще донесе забавни дейности. На ярко ще излязат защитавани секрети, укривани истини, спотаени страхове. Ще паднат доста маски, счита доктор Балтова. Сатурновата сила ще наложи тези проблеми да бъдат модифицирани. Сатурн разрушава старите структури, с цел да основава нови. Това ще породи безпорядък. Този безпорядък ще бъде спретнат единствено посредством любовта. Не става дума за привличането сред дамите и мъжете.

Любовта е най-мощната сила, която води до сцепление на частиците в материята. Учителят Петър Дънов казвал, че любовта е по-мощна сила и от гравитацията, напомня астроложката. Проявленията на любовта в земен проект значат всекидневно правене на положително под формата на грижа. Както и всеки от нас да се слага на мястото на другия.

„ През 2020 година ще има среща на гибелта с кармата. Особено внимание ще се обърне на майчината обич. Ние към този момент ставаме очевидци на митингите против Стратегията за детето. Тези митинги ще продължат. Но те демонстрират какъв брой е значима връзката родител-дете “, добавя лекарката.

„ Особено значим аспект през 2020 година е грижата за нашия свят. Неслучайно се появиха толкоз доста екологични придвижвания. Все повече ще осъзнаваме, че планетата е живо създание. Лично тя ще ни подсказва какво би трябвало да вършим, с цел да можем да я съхраним “, заключава тя.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР