Свети Валентин - онзи така специален ден от годината, който

...
Свети Валентин - онзи така специален ден от годината, който
Коментари Харесай

Скъпи мъже, ето колко ще ви струва Свети Валентин тази година

Свети Валентин - оня по този начин специфичен ден от годината, който всички обвързани дами чакат с любознание и живо неспокойствие, а господата...горките, знаят че любовта си е обич, но празникът нормално излиза солено. И въпреки всичко, всички обичаме да ни глезят, изключително на 14-и февруари. Да, любовта се потвърждава всеки ден, само че знаем какъв брой е хубаво възприятието да ни зарадват с букет рози (или в случай че господинът улучи обичаното ни цвете още по-добре), бутиков шоколад и сантиментално странствуване, нали? Или да ни откъснат от сивото ежедневие, просто като ни изведат на хубава вечеря. Била тя изискана или не толкоз изискана, само че въпреки всичко, господа, знайте че поддържаме концепцията да накарате дамата на сърцето ви да се почувства специфична. Така че не си пестете нито напъните, нито времето, нито средствата. Вярвайте, един отличен Св. Валентин може да ви донесе доста, но в действителност доста! Защото ние дамите, обичаме да се усещаме обгрижени, а на този ден сме изключително чувствителни. Макар и доста от нас да не го признават.

 рози

Та, тъй като сме наясно, че господата не обичат да влагат толкоз време, обсъждане и креативност в организирането на "просто някаква си вечеря/почивка ", особено за вас проверихме къде какво се предлага за празничната вечер на влюбените.

Няма да се впускаме в детайлности за съответни хотели, само че ориентировъчно ви споделяме какви са цените тази година по най-популярните курорти в страната.

Разбира се, Велинград обира всички точки по разкош, най-малко в случай че съдим по цените. Но бихте могли да откриете нощувки, както за 500 лева, по този начин и за 300 лева и даже още по-изгодни. Всичко зависи от това дали предпочитате по-луксозен хотел, дали ще желаете в допълнение сантиментални екстри (например вана за вас и обичаната ви с листа от рози в спа комплекс) и дали ще бъдете уединено, или ще бъдете с дете/деца. При всички случаи Велинград е прелестно място за уютна сантиментална отмора, с красива природа и несъмнено там ще можете да избягате от шума на огромния град.

 мъж, жена

А може би ви се желае да покарате ски в Банско? Чудесно - тук има супер предложения! Съвсем умерено можете да намерите място за нощувка, освен това в хубавите хотели, от порядъка на 300-400 лева Без спомагателните екстри, несъмнено, само че при положение, че с половинката ви сте фенове на ските - евентуално доста от времето ви ще бъде прекарано на пистата.

Добри варианти има и в Хисаря и Старосел - прелестни места, които оферират оня недодялан уют (казваме го с добро), от който се нуждаем, когато желаеме да избягаме и просто да честваме любовта. И тук цените варират съществено, само че в случай че желаете да развържете кесията повече, можете да похарчите 500-600 лева за тузарски апартамент с all inclusive или приблизително 200 лева за двойна стая.

Любимата ви непрекъснато ви споделя, че към този момент няма самообладание да пристигна лятото и да отидете на море? Ами, имаме страхотна концепция - не чакайте да пристигна астрономическото лято, просто отидете до морето, в което има нещо доста чаровно през зимата. Да, студено е, да - не е за слънчеви бани и гмуркане, само че вярвайте - половинката ви ще бъде доста щастлива. И можете да намерите супер предложения в Созопол, Бургас или Варна, още веднъж в порядъка сред 200-300 лева за 1-2 нощувки.



Да не подценяваме и положителната остаряла София. В столицата вариантите са безчет, като даже и в най-луксозните хотели нощувките са на стойност към 200 лева

Господа, без значение каква алтернатива сте избрали за Свети Валентин, не забравяйте - най-хубавият жест е този, който потвърждава любовта ви към половинката! Не забравяйте да го извършите в този ден, тъй като обичта се потвърждава всеки ден, само че на 14-и февруари всеки жест, всеки комплимент имат доста по-силна сила.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР