Има малко дете в леглото си, познатото усещане за фиби

...
Има малко дете в леглото си, познатото усещане за фиби
Коментари Харесай

Как дъщерята на Кейти Пери Дейзи се чувства така, сякаш живее като тийнейджърска мечта

Има малко дете в леглото си, познатото чувство за фиби в главата й и, доста евентуално, искра в цялата стая. Но петъчните вечери не са напълно същите, както преди.

Преди да завърши съвсем двугодишното си престояване в Лас Вегас през ноември, поп звездата много привикна с някои доста дълги дни. „ Трябва да оставя щерка си в предучилищна тази заран “, тя  миналия август на , 3-годишното дете, което тя и годеникът посрещнаха на 26 август 2020 година „ Ще се прибера довечера и към момента ще имам, да вземем за пример, прическата и гримът са подготвени и евентуално ще бъда с някаква форма на халат и червило на всички места, просто ще нарязвам малко маслини, малко грозде. "

Розови фламинго в басейна, това. не е.

И въпреки всичко тези по-обикновени елементи от майчинството карат Пери да се усеща по този начин, като че ли живее като фантазия на 39-годишна.

„ Пиша доста и съм писала доста от място на любовта, тъй като изпитвам толкоз доста от него – толкоз доста безусловна обич, тази обич, която в никакъв случай не сте знаели, че същест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР