Светът се развива, сексът и техниката – също. В любовната

...
Светът се развива, сексът и техниката – също. В любовната
Коментари Харесай

Секс по телефона: най-важното накратко

Светът се развива, сексът и техниката – също. В любовната игра влизат всички “модерни оръжия “ на онлайн връзката – фотоси, обществени мрежи, мобилни приложения. Затова през днешния ден ви провокираме да възродите тръпката във връзката си и да опитате нещо палаво и нетипично.

Телефонният секс е провокативен, нажежаващ пристрастеностите и парещ като повърхността на изригващ вулкан. И постоянно е още edna добра концепция за многообразие на рутината. Страстта по телефона, съпроводена с разгорещяване на половинката под формата на закачливи фотоси, статуси и персонални известия с сластно наличие, в действителност могат да спасят връзката, когато двете ѝ половинки са разграничени тялом и отброяват часовете до идната си среща онлайн.

Какво в действителност се брои за телефонен секс?

Това не е по никакъв начин малоумен въпрос, имайки поради с какъв брой софтуерни варианти разполагаме през днешния ден. Секс терапевтът Лори Митчъл предлага следната формулировка: "Телефонният секс е диалог сред двама души, които желаят да доставят и да им бъде доставено полово наслаждение посредством диалог, текстово известие, снимков материал. "

Как да стартира да го върша?

Бъдете откровени и се уверете, че имате единодушието на колегата си. Ако сте от рамежливите, добра концепция е да изпратите закачливо известие или да намекнете, че желаете да опитате нещо палаво и друго. Обърнете внимание на реакцията на половинката ви, позволете му да се включи (или да откаже).

Как да подкрепям диалога?

Понякога началото е мъчно и неудобно. Ако се притеснявате, концентрирайте се върху въпросите, свързани със половите мечти на колегата ви. Най-хубавото на телефонния секс е, че може да говорите за всичко, даже това, което не засяка директно самия секс. Концентрирайте се върху удоволствието, затворете учи, изучавайте тялото си. Ако не можете да намерите точните думи, звуците от учестеното ви дишане и тихите стонове са изцяло задоволителни.

Кога да затворя?

Ако задачата ви е да получите оргазъм, след огромния край евентуално ще се почувствате неудобно. Не забравяйте, че би трябвало да приключите диалога със същия възторг и грижа, с който сте го почнали. Поговорете за нещата, които са ви харесали и които не са били по ваш усет. Не разваляйте прекарването с фразата "Супер, благодаря, довиждане! "

В нашата изложба сме ви приготвили 15 палави съвета, които ще подобрят качеството и на телефонния секс. Възползвайте се от тях на драго сърце и без мярка!
 Горещо: справочник за телефонен секс  Горещо: справочник за телефонен секс  Горещо: справочник за телефонен секс  Горещо: справочник за телефонен секс
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР