Светът е за двама, но когато ти е трудно да

...
Светът е за двама, но когато ти е трудно да
Коментари Харесай

Най-откачените сайтове за запознанства

Светът е за двама, само че когато ти е мъчно да срещнеш втория, на помощ идват уеб страниците за запознанства. А такива дал Бог!

Сайт за хора, които си наподобяват

Ето едно идеално място (nymag.com), където можеш да намериш своята половинка, която дори ти е тъкмо копие. Кристина Блум се въодушевила да направи подобен уебсайт за запознанства, откакто всички й казвали какъв брой доста си наподобяват със брачна половинка й. Сайтът употребява специфичен програмен продукт за лицево картографиране, който открива човек със същите образни характерности като твоите.

 

Сайт за грозници

Ако мислиш, че физически не си заслужен за Джоли или Брад Пит, няма проблем – theuglybugball.com е страница, в която се срещат и влюбват „ неугледни и естетически неравностойни хора “. Една от щастливите двойки, обменили флуиди през компютрите си,  са Том Клифърд и Жанин Уолкър. Те бързо разкрили, че имат доста общи ползи – излежаването на дивана, яденето на нездравославна храна, пиенето на газирани питиета и гледането на телевизия. Първото известие, което Том изпратил на Жанин гласяло:„ Скъпа Жанин, таман видях прелестното ти лице в уеб страницата и се чудех дали би желала да се срещнем. Оказва се, че живеем близо един до различен и се надявам, че няма да има проблем. Околните постоянно са ми казвали, че лицето ми разплаква децата. Но аз имам вяра, че хубостта се крие в душата и се надявам ти да я видиш в мен. “ Оттам нататък, както се споделя, всичко е история.

 

Намери своя амиш

Обичаш да се обличаш семпло, да яздиш кон и гледаш с неуважение на модерния механически напредък? Честито, значи си амиш! Амишите са религиозна група от Съединени американски щати и Канада, чиито членове носят елементарни облекла и не желаят да се възползват от удобствата на актуалните технологии. Ако се самоопределяш като амиш, е редно да намериш своя сходен амиш, нали? За благополучие, към този момент може да го направиш на адрес amish-online-dating.com.

 

Обичам те даже и с гонорея

Както написа на челната страница на Positivesingles, това е най-хубавият, най-големият, изцяло неизвестен и ползващ се с най-голямо доверие уебсайт за хора с генитални инфекции, ХИВ/СПИН, хепатит, хламидии, гонорея, сифилис и други полово излъчени заболявания. Само в Съединени американски щати има над 110 млн. души, които страдат от упоменатите болести, а в света са общо някъде към 400 млн. индивида. Солидна численост, която разрешава, даже и с херпес, да намериш сродна душа.

 

Когато ти се приказва за котки

Разочарован си от функционалностите на прехваления facebook? Смяташ, че в myspace няма задоволително място да споделиш мислите си за твоята домашна котка? Тогава всичко, което ти би трябвало е PurrSonals – страницата, където се събират феновете на котки, с цел да си приказват за… котки. Ако си мислиш, че е занимателно да се запознаваш с крийпи дами, които гледат по 50 мяукащи, безусловно отиди.

 

Сайт за фамилни

Добре пристигнали в онлайн оазиса за всички авантюристи с брачна халка на ръката и безнравственост в душата. Аshleymadison е мястото, където се събират хиляди съпрузи и съпруги, искащи да изневерят. Голямо преимущество на уеб страницата е, че има „ паник бутон “, при натискането на който незабавно на монитора ти изскача различен, безопасен уебсайт. И си чист като сълза.

 

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР