Сватбен диджей беше критикуван за това, че се е заснел

...
Сватбен диджей беше критикуван за това, че се е заснел
Коментари Харесай

Отвращение, докато сватбен диджей се снима как уринира върху болен от рак за шега Snapchat

Сватбен диджей беше подложен на критика за това, че се е снимал да уринира над мъж с рак, преди да разгласява безвкусния кадър онлайн.

Лий Брукфийлд бе посрещната с отвращение, откакто показа клипа, който изглеждаше като част от подла смешка в тоалетна. Във видеото 40-годишният мъж може да се види да стои до по-възрастния господин, който споделя на господин Брукфийлд за проблемите си с простатата. Диджеят, който свири за събития към Ланели, Уелс, по-късно споделя „ скърбя да го чуя “, до момента в който преднамерено пръска гърба си с урина. „ Отвратителният “ клип беше оповестен в обществената медийна платформа Snapchat, предизвиквайки гневна реакция.

Оттогава той обществено се извини за каскадата и изтри акаунта си във Фейсбук. Публикувайки онлайн, господин Брукфийлд сподели: „ Извинявам се на всички вас по отношение на дейностите ми довечера. Дълбоко скърбя за тези, които съм обидил, и в случай че можех да си върна всичко обратно, щях да го направя. Това е нещо, което просто аз и момчетата върша, когато сме пияни и до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР