Сватбата на Мария Игнатова и Ивайло Цветков-Нойзи бе сред най-коментираните

...
Сватбата на Мария Игнатова и Ивайло Цветков-Нойзи бе сред най-коментираните
Коментари Харесай

Мария Игнатова и Ивайло Нойзи вдигат ВТОРА СВАТБА! Този път купонът ще е на макс!

Сватбата на Мария Игнатова и Ивайло Цветков-Нойзи бе измежду най-коментираните и изненадващи всемирски вести през миналите дни. Журналистът интелектуалец и някогашната партньорка на Димитър Рачков се венчаха на скромна гала в село Житен в присъствиeтo единствено на най-близките си хора. След това почерпиха роднините и кумовете в столичен клуб, благосъстоятелност на брата на Мария. И когато всички си споделиха, че по този метод двамата са се врекли във безконечна честност, се оказа, че Нойзи и новата му жена възнамеряват поредна женитба, на която да поканят всичките си другари и родственици.

Решението за следващ ваучър се наложило поради множеството поздравления от техни познати, които се сърдели, че не са участвали на церемонията в житен. Видният столичен безгрижник Ивайло Нойзи Цветков и не по-малко светската му половинка решили, че брачният им съюз заслужава да бъде почетен с по-голямо празненство.

Двамата запретнали ръкави и към този момент приготвят купона, който обаче няма да бъде в обилен и първокласен жанр. Игнатова няма да се премени в натруфена бяла рокля, нито пък Нойзи ще е в костюм. Представят си веселбата просто като празненство, на което да почерпят всичките си другари.

Бившата водеща на „ Х фактор “ и журналистът се ожениха на 26 септември, когато е и рожденият ден на русокоската. Двамата си споделиха „ да “ пред Бога в църквата „ Рождество Богородично “ в село Житен, тъй като намират символика сред името й и това на булката. Самият храм е част от манастир, издигнат през ХIII век, който е опожарен през 1650 година и още веднъж възобновен през 1880 година, написа „ Галерия “.

Кумове бяха Алекс Раева и Александър Жеков , който е най-близкият другар на Нойзи още от ученическите години в Класическата гимназия. На сватбата участваха и синът на Игнатова, и дъщерята на Ивайло. Халките, които си разменят, не са идентични

обратно на традицията. Тази на Мария е златна, а Нойзи избира неговата да е „ метълска “, от черен волфрам - доста съвременна в последно време при браковете в Съединени американски щати и Англия.

Меденият им месец също няма да е обичаен по всяка възможност ще е следващата година и ще е комбиниран с идното европейско турне на група „ Тото “ - обичаната на Мария.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР