Сватбата на и Дани Петканов виси на косъм, след драматичен

...
Сватбата на и Дани Петканов виси на косъм, след драматичен
Коментари Харесай

Драма във „Вип Брадър“! Родителите на Алекс Богданска не я дават на Петканов!


Сватбата на и Дани Петканов виси на косъм, след трагичен диалог с майката на моделката.

Фаталната хубавица пожела да се обади на родителите си, с цел да ги предложения на сватбата с лудия кореспондент. Но майка й непосредствено я посече и съобщи, че няма да отидат.

Жената съкруши влюбените гълъбчета, като им изцепи, че възприятията им не са същински и са подведени от атмосферата в къщата. Тя ги посъветва да не избързват, а откакто излязат на открито да поживеят дружно месец- два и тогава да вземат такова значимо решение.

Александра избухна в сълзи и се опита да й изясни, че се усеща щастлива с Даниел. Моделката призна, че месеци наред се опитвала да крие възприятията си към някогашния поради тях, само че в къщата избуяли с нова мощ.

Майката на Алекс обаче беше безпощадна и даже й съобщи, че любовта им е неистина и двамата се държат като хлапета.

След диалога, моделката избухва в безумен рев и съобщи, че не може да избира сред родителите и мъжа на сърцето си.

Алекс Богданска най- доста се опасяваше точно от реакцията на майка си и татко си поради обновената й връзка с Даниел. Тя призна, че в случай че отсрочат сватбата за след шоуто, родителите й ще стартират да я разубеждават.

Преди няколко седмици бащата на моделката съобщи, че няма да се опълчва на любовта й с Даниел Петканов. Но очевидно в този момент са решили да го създадат, след скоростното развиване на връзката им под покрива на „ Вип Брадър “.

Някои от съквартирантите също разклатиха вярата си в любовта им, откакто младоженците признаха пред детектор на лъжата, че са си изневерявали повече от 5 пъти, до момента в който са били дружно.

Алекс и Дани обаче са безапелационни, че са един за различен и желаят да станат законни брачен партньор и брачна половинка.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР