Свършиха си работата некачествено и по бързата процедура.На кръстовището на

...
Свършиха си работата некачествено и по бързата процедура.На кръстовището на
Коментари Харесай

Запълниха дупка на софийско кръстовище с чакъл, няма пари за асфалт СНИМКИ

Свършиха си работата некачествено и по бързата процедура.

На кръстовището на бул. " Шипченски проход " и " Николай Коперник " в София евентуално е имало повреда по водопроводната мрежа. Надяваме се, че повредата е била остранена сполучливо, само че вярно ли е обработен изкопът?

Видно и от фотосите, чиновниците от " Софийска вода " не са свършили качествено работата, защото са запълнили дупката с трошляк, а не с асфалт. Освен, че е грозно и неприемливо да се случва в 21 век, е и рисково за гумите на преминаващите коли. 

" Софийска вода още веднъж са се изходили качествено, т.е. по най-високите международни стандарти! Грозна работа! ", написа Иван Драганов, който алармира за казуса. Мъжът се обръща към кмета с молба: " Да ги намери тия видни експери-копачи и да ги накара да запълнят дупката, само че не с трошляк, а да положат асфалт, с нужната обработка на пласта под него! Не да дойдат някакви си бастуни и да метнат една лопата асфалт в дъждовно време, а да извика Сухопътни войски да го създадат по този начин, че да не си проличава, че е копано. Опитах да пиша на кмета персонално, само че има някакъв проблем с месинджъра му ".

Потребители на Facebook означават, че творението е типична нашенска скотщина.

" Според мен са почнали да копаят за метрото ", шеговито прибавя Николай Димитров.

Авторът на обявата е безапелационен, че от нас зависи подобни майсторлъци да не се случват.

" За страдание, нашенецът е с остатъчно мислене от едни други времена, т. е. ония си вършат, каквото си желаят и от мен не зависи нищо. Не е правилно! Точно от теб, пич, зависи всичко! ", написа Иван Драганов.

Мъжът споделя още, че е живял в Брюксел, Белгия и там сходно нещо не може да се случи.

" Лично съм бил очевидец, по какъв начин след ремонт, служащите от фирмата-изпълнител са се гъзили, колкото е належащо, с цел да възстановят типът, подобен, какъвто е бил в началото. Правят го. И не си проличава, че е осъществена операция. За това се нервирам на нашия непукизъм. С риск да засегна доста хора, извън видяно, страната ни мяза на кочина. Та, за това би трябвало да се осъзнаем и да пожелаваме! ", добавя Драганов.

Вижте фотоси:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР