Свалянето на излишни килограми е дългосрочен процес, който трябва да

...
Свалянето на излишни килограми е дългосрочен процес, който трябва да
Коментари Харесай

Диетолози: Яжте яйца за отслабване - Здраве

Свалянето на непотребни килограми е дълготраен развой, който би трябвало да се основава на правилата на здравословното намаляване. Консумацията на яйца може да ви помогне да постигнете стремежи резултат, оповестява БГНЕС.

Балансираният хранителен режим, калорийният недостиг и физическата интензивност са основни. Ето за какво е належащо да се обезпечи на организма нужното количество калории, съществени витамини и минерали. Защо да консумираме яйца, до момента в който отслабваме, разкрива полският „ Interia “.

Яйцата са източник на витамини A, D, E и K, както и на витамини от група В. Те също по този начин обезпечават на организма биотин и фолиева киселина, както и фосфор, желязо, цинк и екзогенни аминокиселини.

Консумацията на яйца за закуска е изключително целесъобразно. Усещането за задоволеност не изчезва прекомерно бързо след потреблението им. Съдържащият се в тях протеин се усвоява доста по-дълго, тъй че няма потребност от лека закуска или сладко или солено похапване денем. Освен това яйцата са нискокалорични, тъй че е добре да се употребяват от хора, които желаят да отслабнат.

Съдържащият се в яйцата витамин D, който спомага за изгарянето на мазнините, може да помогне да се отървем от непотребните килограми. Яйцата са богати и на желязо, което покачва работоспособността на организма. Това прави тренировката (ако тренираме) доста по-ефективна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР