Сузанита, която преди години стана известна като скандалната дъщеря на

...
Сузанита, която преди години стана известна като скандалната дъщеря на
Коментари Харесай

Сузанита не спира да шокира: Готви жесток удар на баща си, проговори за бебето си

Сузанита, която преди години стана известна като скандалната щерка на Орхан Мурад, не стопира да изненадва почитателите си. След като тя се отхвърли от имиджа си на съдбовно момиче и откакто сменяше гадже след гадже, най-после откри любовта в спортиста Марк Славов. Двамата заживяха дружно зад граница и даже напълно неотдавна Сузанита разгласи обществено, че е бремнна.

Не закъсняха и обясненията ѝ в обич към Марк, само че явно връзките им към днешна дата са съществено разтърсени. Или най-малко по този начин наподобява през последните часове, в които няма и диря от общите ѝ фотоси с него в обществените мрежи, а също по този начин е премахнала и фотосесията си с наедряло бременно коремче. В допълнение от цялостен куп трагични сторита, в които Сузанита раздава морал, излиза наяве, че нещо в живота ѝ не е по никакъв начин наред.

Някои допуснаха, че се е разделила с Марк, а други даже показаха подозрение, че може да се е случило нещо с бебето ѝ. Последователите ѝ се разтревожиха съществено, защото безусловно доскоро Сузанита се кълнеше в любовта си към Славов, а през днешния ден няма и спомен от тези изявления.

 сузанита

Изглежда обаче, че драмите, които раздрусват живота на певицата са по-скоро свързани с влошените ѝ връзки с татко ѝ - Орхан Мурад. Преди минути Сузанита пусна две сторита, в едното от които тя оповестява:

"Много скоро ще изкарам всичко нескрито и на този добър човек, който вие всички почитате и съжалявате ".

В идващото пък побърза да успокои почитателите си, че бебето е добре и бременността ѝ продължава, като за доказателство ползва усмихната фотография, на която е поставила ръка върху корема си. В допълнение към нея е написала: "Той е добре, не се тормозете. Ще се борим дружно до край ".

 Сузанита

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР