Сутеньори вербували момчета за секс услугиНабирали спортисти от 14 до

...
Сутеньори вербували момчета за секс услугиНабирали спортисти от 14 до
Коментари Харесай

ГДБОП разби група за трафик на мъжки проститутки

Сутеньори вербували момчета за секс услуги
Набирали спортисти от 14 до 24 година с невисок обществен статус

Изнудвали ги с порно видео

Антимафиоти разрушиха група сутеньори, предложили в чужбина млади момчета за полова употреба. В София, Тетевен и Сливен са били арестувани трима мъже. Групата е работила от 2018 година Тя е набирала посредством обществените мрежи момчета и млади мъже сред 14 и 24 година, най-вече спортисти от школи по битка, с невисок обществен статус. Сутеньорите обещавали положително заплащане и тези, които се хващали на въдицата, били канени в първокласно жилище и заснемани във видеоклипове с порнографско наличие.

Така жертвите били държани в послушание, до момента в който бъдат превозени в чужбина - Англия, Швейцария, Франция, Германия и Дубай. Там те били предлагани в уеб сайтове за запознанства.

Разследването е формирано през 2020 година и е водено от отдел “Следствен” на Специализираната прокуратура. Претърсени са били 7 адреса, на които са открити и конфискувани компютри, преносими компютри, телефони, бележници с имена и суми, документи за парични преводи, албуми с еротични фотоси и диапозитиви. На ръководителя на групата са повдигнати обвинявания за осъществени от него пет трафика на хора.

Тримата сутеньори са арестувани за 72 часа. Прокуратурата ще внесе в Специализирания углавен съд искане за непрекъснатото им оставяне зад решетките.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР