Survivor“ се оказа голяма лъжица за устата на една от

...
Survivor“ се оказа голяма лъжица за устата на една от
Коментари Харесай

Стефани Разсолков поиска да напусне „Сървайвър“, ето защо

„ Survivor “ се оказа огромна лъжица за устата на една от най-провокативните участнички в този сезон. Покритата с татуси еротична звезда Стефани се разтрепери в ефир и изиска да напусне предаването, изтормозена от апетит и безсилие. Да се прибере вкъщи тя настоя малко след старта на приключенското риалити, което занапред ще подлага участниците на рискови тествания и ще тества тяхната устойчивост.

„ Смятам се за момиче с топки сред краката. Съвсем друга обаче ми беше визията за това, което ще се случва тук. Провизиите ни бяха шепа ориз, един патладжан, два картофа и два моркова. Ако някои хора са пристигнали в „ Survivor “, с цел да получат някаква популярност, аз си имам популярност и не искам да взимам повече от това предаване. Моля да бъда дисквалифицирана “, разгласи тя по време на племенния съвет нощес за изненада съперниците си, които на този стадий понасят тежките условия без да се оплакват.

„ Стефани, ще съжаляваш, в случай че напуснеш! Трябва да надмогнеш себе си, а не да кажеш: „ Не става, доста е мъчно! “, съобщи водещият Ваня Джаферович в отговор на нейното мрънкане.

Стефани Разсолков изиска да напусне " Сървайвър ", ето защо

От продукцията пък дадоха на участничката 24 часа да вземе финално решение дали да продължи да се бори или да си тръгне доста преди риалитито да е влезнало в най-трудната си и решителна фаза, написа dir.bg. В епизода довечера се чака то да стане ясно.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР