Суперзвездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе е на

...
Суперзвездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе е на
Коментари Харесай

Луис Енрике решава в последния момент дали ще ползва Килиан Мбапе в мача с Клермон

Суперзвездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе е разполагаем за гостуването на Клермон от седмия кръг на френската Лига 1 откакто получи отмора преди конфликта с Нюкасъл от груповата фаза на Шампионската лига.

Френският нападател трябваше да напусне игра през първото полувреме при успеха с 4:0 над Олимпик Марсилия през предишния уикенд поради травма на глезена, а старши треньорът Луис Енрике ще реши дали да рискува с стартирането му на терена против Клермон през днешния ден.

Мбапе тренира настрана от главната група в четвъртък, само че в петък се включи в отборното занятие.

" Килиан Мбапе тренира с останалите и е разполагаем ", съобщи Енрике пред клубната телевизия на Пари Сен Жермен PSG TV.

" Той мина лекуване и няколко специфични тренировки, само че към този момент е във форма да играе. Самочувствието идва с положителните резултати. Ние записахме някои неубедителни резултати по-рано през сезона, само че с успехите всичко става по-добро. Имаме да подобряваме още неща и към момента сме в началната фаза. Доволен съм от играчите, само че към момента сме надалеч от равнището, което желаеме да реализираме и в нахлуване, и в отбрана ", разяснява още Луис Енрике.

" Клермон не заслужава да е в дъното на класирането. Те играят добър футбол, работят съществено, а през предишния сезон имаха солидна основа. Мисля, че са измежду най-хубавите в отбранителен проект. Предстои ни значим мач, тъй като идва единствено няколко дни преди идващото ни посещение в Шампионската лига ", добави испанският ментор на парижани.

Португалецът Нуно Мендеш ще бъде отвън игра в идващите четири месеца откакто претърпя интервенция във Финландия. 21-годишният футболист се контузи през юли и възобновяване му не се разви добре.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР