Суперзвездата на ЛА Лейкърс ЛеБрон Джеймс бе определен за капитан

...
Суперзвездата на ЛА Лейкърс ЛеБрон Джеймс бе определен за капитан
Коментари Харесай

Разкриха любопитни подробности за наближаващия "Мач на звездите" в НБА

Суперзвездата на ЛА Лейкърс ЛеБрон Джеймс бе избран за капитан в " Мача на звездите " в за пети следващ сезон, откакто Лигата разкри стартовите играчи за шоуто в Кливланд.
Джеймс събра най-вече гласове от Западната конференция. Звездата на Бруклин Нетс Кевин Дюрант пък е с най-вече вотове на Изток и ще бъде другият капитан, макар че се чака да пропусне второ поредно издание на " Мача на звездите " заради проблем в лявото коляно, получен по-рано този месец. Дюрант и Джеймс бяха измежду десетте определени титулярни играчи за мача на 20 февруари в " Рокет Мортидж ФийлдХаус ". Резервите в дуела ще бъдат оповестени идващия четвъртък!
Гласовете от почитателите дават отговор за 50% от общия избор при избора на титуляри, до момента в който актуалните играчи и медии допълват останалата половина. Резервите са избирани от старши треньори в НБА, а комисионерът на Лигата Адам Силвър избира заместници при травми, в случай че е належащо. Джеймс и Дюрант ще изберат своите сформира от наличния избор, като не са длъжни да драфтват на база конференция или пост. Съставът за тазгодишния " Мач на звездите " включва някои добре познати лица, изгряващи звезди и играчи, които за първи път ще вземат участие в срещата.
18-то присъединяване на Джеймс изравнява Коби Брайънт на втората позиция за всички времена зад Карийм Абдул-Джабар с 19. Действащият притежател на наградата за Най-полезен състезател Никола Йокич от Денвър Нъгетс (Запад) и Джоел Ембийд от Филаделфия 76-ърс (Изток) започват в предно поле. Ембийд има 21 мача с 30 или повече точки този сезон и шест с 40 или повече.
" Развих се доста през последните две години. Играта в действителност стана по-бавна за мен. Способен съм да бъда свободен на паркета и да върша това, което желая в нападателен проект ", показа той, откакто чу името си. Другият състезател в предно поле на Изток е Янис Адетокумбо от Милуоки Бъкс, до момента в който ДеМар Дерозан от Чикаго Булс и Трей Йънг от Атланта Хоукс допълват титулярите в задно поле.
Крилото на Голдън Стейт Уориърс Андрю Уигинс от Канада се причислява към Джеймс и Йокич с най-вече гласове в предно поле на Запад. Гардовете са Стеф Къри от Уориърс и дебютанта в " Мача на звездите " Джа Морант от Мемфис Гризлис. Към Новобранеца на годината през 2020 Морант се причислява Уигинс, за който това също ще бъде първо присъединяване в " Мача на звездите " в осмия му сезон в Лигата. Уигинс стреля 48.1% от полето и 40.4% от тройката, а Морант е със приблизително по 24.4 точки, 6.7 асистенции и 5.7 битки на мач. " Благословен и признателен на моите почитатели, правя оценка Ви ", написа в Туитър Морант в четвъртък вечер.
Драфтът за " Мача на звездите ", когато Джеймс и Дюрант ще изберат своите титулярни петици, ще бъде на 10 февруари, а Конкурсът по забивки е плануван за 19 февруари.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР