Супер групата “Фондацията” стартира ново турне под надслов “Фондацията" празнува

...
Супер групата “Фондацията” стартира ново турне под надслов “Фондацията" празнува
Коментари Харесай

Турнето ФОНДАЦИЯТА празнува ЩУРЦИТЕ стартира през юни

Супер групата “Фондацията” започва ново турне под надпис “Фондацията " чества “Щурците” на 55 г.”. То бе оповестено по време на огромния концерт на бандата, на 31 март, пред препълнената с почитатели първа зала на НДК.

В турнето “Фондацията " чества “Щурците” на 55 г.” на сцената ще стъпят именитите Валди Тотев и Георги Марков, които ще се причислят към Кирил Маричков и останалите членове на “Фондацията” - Дони, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански. Всички те ще изпълнят дружно най-големите шлагери на популярната група. За първи път от 5 години насам “Шурците” ще бъдат дружно на една сцена.

Музикантите от “Фондацията” дават обещание неповторимо преживяване за всички по време на концертите, а турнето ще продължи единствено до края на 2022 година

Супер музикантите ще свирят първо в Русе – на 6 май, следва Варна, “Летен Театър” – на 10 юни, Бургас, “Летен Театър” - на 21 юли, Тутракан - на 28 юли, Пловдив, “Античен Театър” - на 5 август и Созопол, в границите на “Аполония” - на 4 септември. Дали това ще е сбогуването на “Щурците” с публиката, единствено историята ще покаже.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР