Сумата включва и изграждането на необходимата инфраструктураКатар похарчи около 200

...
Сумата включва и изграждането на необходимата инфраструктураКатар похарчи около 200
Коментари Харесай

Световното първенство по футбол ще струва на Катар 200 милиарда долара

Сумата включва и построяването на нужната инфраструктура

Катар похарчи към 200 милиарда $ за семейството на Световното състезание по футбол, което ще се организира в края на тази година. Това сподели в изявление за ТАСС цна Катар в Москва шейх Ахмед бин Насер бин Джасим Ал-Тани, представен от.

"Държавата Катар е похарчила към 200 милиарда $ за подготовка за Световното състезание в продължение на няколко години. Тази сума, в допълнение към построяването на стадионите, включва планове за създаване на нужната инфраструктура ", сподели той.

Посланикът означи и виновната политика на Доха към епидемиологичния надзор на идното състезание, като добави, че Катар разчита да предотврати появяването на огнища на всевъзможни болести на шампионата, в това число ковид.

"Разбира се, има избрани условия, които Министерството на здравеопазването слага. Принципно мисля, че това е разумно, ние се стремим всички наши посетители да не се разболеят от нищо, да няма заболявания, които да основават огнища на зараза, в това число това се отнася за ковид. Трябва да сме сигурни, че никой от нашите посетители не е болен ", добави посланикът на Катар в Москва.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР