Стюардеса помогна на доскорошния футболен национал Пламен Гълъбов да избяга

...
Стюардеса помогна на доскорошния футболен национал Пламен Гълъбов да избяга
Коментари Харесай

Стюардеса помага на бивш национал да избяга от Израел

Стюардеса оказа помощ на досегашния футболен национал Пламен Гълъбов да избяга от войната в Израел. Футболистът на " Макаби " (Нетаня) съумя да се прибере с един от полетите за български жители след куп премеждия. Голяма заслуга с уреждането тук-там за полета има красивата брачна половинка на футболиста Ралица, която работи като стюардеса и е във вътрешността в тайните на авиацията. Въпреки връзките Гълъбов и жена му са извънредно недоволни от отношението на българските управляващи, които са извозвали с приоритет чужденци.
 Йоан Стоянов към този момент е при националите Йоан Стоянов към този момент е при националите


" Вторият аероплан каца в България полупълен с чужденци - швейцарци, хървати, какви ли не - описа Гълъбов. - Ние, българите, стоим и чакаме там бомбите да паднат. Институциите направиха по този начин, че бяхме на второ място за тях. Ти си чужденец в Израел, пък се чувстваш повече израелец, в сравнение с българин. "

Защитникът описа за ужаса на войната и по какъв начин се е събудил под звука на падащи бомби. Чужденците в неговия тим " Макаби " са разпуснати и никой не знае по кое време още веднъж ще се играе футбол в страната. Възможно е Гълъбов въобще да не се завърне в Израел, в случай че войната продължи дълго.
 Пламен и жена му кръстиха детето в река Йордан Пламен и жена му кръстиха детето в река Йордан

" Радвам се, че избягахме от пъкъла - споделя някогашният защитник на ЦСКА. - Ситуацията в Израел е доста комплицирана. Събудих се някъде към 8 часа и погледах в телефона. Видях, че мачът е отсрочен. Ракети се изстрелват към Израел, стреля се на месо. " Гълъбов живее в страната към този момент втора година. Там се роди и синът му, който носи библейското име Матей. Само преди една седмица детето бе покръстено във водите на река Йордан, а татко му не крие, че обожава страната.

Другият български футболист в Израел, Йоан Стоянов, също кацна наред в София. Полузащитникът е извикан в националния тим за мачовете с Литва и Албания, само че не възнамерява да остава у нас след мачовете. Стоянов е роден в Пловдив, само че от дете живее в Израел и има двойно поданство. Именно за това националът не можеше да се възползва от държавните самолети, обезпечени от българска страна. Йоан даже можеше да бъде мобилизиран в израелската войска, само че е неспособен за военна работа, защото има диабет.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР