Студентка от Париж на име Жасмин продаде девствеността си на

...
Студентка от Париж на име Жасмин продаде девствеността си на
Коментари Харесай

20-годишна продаде девствеността си за 1,2 млн. евро

Студентка от Париж на име Жасмин продаде девствеността си на банкер от Уолстрийт за сумата от 1 милион 200 хиляди Евро, оповестява " Дейли Мейл ".

Както отбелязва изданието, младата 20-годишна парижанка реши да сложи девствеността си на аукцион посредством уебсайт за ескортни услуги. Търгът бе извоюван от " сполучлив банкер от Ню Йорк ", който е поискал да остане тайно. Той спечелил търга като съумял да надделее в борба с DJ от Лос Анджелис и магнат по недвижимите парцели от Мюнхен.

Девойката споделя, че е отгледана и възпитавана в религиозно семейство и в началото е имала желание да се омъжи девствена. Но по-късно трансформирала решението си, тъй като желала да стартира личен бизнес. Също по този начин, част от средствата тя възнамерява да похарчи за пътешествия. 20-годишната студентка споделя:

" Повечето хора биха приели един милион за техния първи път, в случай че могат да върнат времето обратно ". " Щастлива съм, че продадох девствеността си и към този момент се срещнах с клиента. Бях малко нервна, в случай че би трябвало да бъда почтена, само че най-после в действителност го харесах. Той беше същински благородник и се грижеше добре за мен. Не желая да встъпвам в елементи, само че считаме да се забележим на среща още веднъж ", съобщи Жасмин.

Източник Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР