Студенти окупираха сградата на Общината в Благоевград. Преди това те

...
Студенти окупираха сградата на Общината в Благоевград. Преди това те
Коментари Харесай

Студенти окупираха сградата на Общината в Благоевград

Студенти окупираха постройката на Общината в Благоевград. Преди това те блокираха за трети път пешеходната пътека в града, където през вчерашния ден беше убито 19-годишно момиче.
Протестиращите не пускат хора да влизат или излизат от постройката. Наложи се кметът Атанас Камбитов да слезе при тях, с цел да беседват.

Той разясни, че кръгово кръстовище на това място не може да се построи. Съгласи се обаче, че може да се постави светофарна уредба, която да не е непрекъсната, само че да е с натискане на бутон за прекосяване от пешеходец.

Той добави, че освен това състояние ще има различен проблем, само че, в случай че това е решение, ще го създадат. Каза още, че ще сложат и шумяща маркировка, само че всичко това са "са палиативни ограничения, в случай че ние не съблюдаваме разпоредбите на придвижване ".

Студентите упорстват да се вземат незабавни ограничения за обезопасяване на региона към студентските общежития. Искат против всяко общежитие да има пешеходна пътека, тъй като там живеят 800 студенти. В региона се паркира погрешно, кара се с висока скорост, а студентите би трябвало да вървят по пътното платно.

19-годишното момиче почина, откакто беше ударено от камион на пешеходна пътека в Благоевград през вчерашния ден. Инцидентът стана минути преди 9 ч. на кръстовището на улиците "Славянска " и "Дойран ". 20-тонният камион, претрупан с пясък, е ръководен от 53-годишен лидер.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР