Студент от Университета на Уисконсин „жестоко бит“, получава животозастрашаващи рани: полицията

...
Полицията в Уисконсин казва, че студентка от Университета на Уисконсин
Коментари Харесай

Полицията в Уисконсин казва, че студентка от Университета на Уисконсин е била „жестоко бита“ в Медисън рано сутринта в неделя, което наложи засилено полицейско присъствие в района .

Полицията реагира на инцидента, който се случи в блок 500 на ул. W. Wilson, около 3:20 сутринта в неделя. Жертвата е с животозастрашаващи наранявания.

„Жертвата е откарана спешно в болницата с животозастрашаващи наранявания. Тя остава в критично състояние“, се казва в изявление на полицейското управление в Мадисън.

„Това изглежда е непозната атака… Свързваме нейните приятели и семейство с всякаква подкрепа или ресурси, от които може да се нуждаят“, добави полицията. Приятел на жертвата каза на WISN-12, че тя е била удушена, бита и сексуално насилвана.

Полицейското управление в Мадисън казва, че увеличават патрулите в района поради инцидент. Детективите молят всички жители в непосредствената зона на атаката да им изпратят всякакви подходящи видеоклипове за домашна сигурност.

UW-Madison изпрати имейл до училищната общност за инцидента , потвърждавайки, че заподозреният все още е на свобода.

„Ние сме дълбоко загрижени за този [ученик], държим в мислите си тях и семейството им и предоставяме цялата възможна подкрепа, " се казва в имейла, получен от Fox News Digital.

"Заподозреният или заподозрените все още са на свобода. В резултат на това полицията увеличава патрулите и видимостта, както и призовава общността да остане бдителна и поддържайте осведоменост за тяхната безопасност и заобикалящата ги среда“, добави училището.

Всеки, който има информация за атаката, е помолен да се обади на Crime Stoppers на 608-266-6014. Към момента не е известна допълнителна информация за състоянието на жертвата.


Оригинален източник на статия: Студент от Университета на Уисконсин „жестоко бит,“ има животозастрашаващи рани: полиция

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР