Студено и облачно ще е днес. Ден с променлива облачност,

...
Студено и облачно ще е днес. Ден с променлива облачност,
Коментари Харесай

Сняг и облаци за 3 март

Студено и облачно ще е през днешния ден. Ден с променлива облачност, в планините - забележителна и тук-там там, основно в часовете до обяд ще има слаби превалявания от сняг. Ще духа сдържан, в Дунавската низина и западната част на Горнотракийската равнина - краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат най-вече сред 5° и 10°, в София към 5°, написа.

По Черноморието облачността ще е по-често забележителна. Само на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб, по северното крайбрежие - сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 5° и 8°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще доминира облачно време с валежи от сняг, на повече места в Стара планина. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към минус 2°, на 2000 метра – към минус 8°.

До края на седмицата времето ще остане студено за началото на март. Облачността ще бъде най-вече забележителна и в петък основно в планинските региони в Южна България, а в събота и неделя на повече места в югозападната половина от страната, ще превалява сняг, повече като количество в неделя в Рило-Родопската област. В началото на идната седмица ще доминира облачно време, с нараснала възможност за валежи, най-вече от сняг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР