Студените месеци често довеждат до много проблеми с гърлото и

...
Студените месеци често довеждат до много проблеми с гърлото и
Коментари Харесай

Супер сироп от червен лук лекува възпаленото гърло

Студените месеци постоянно довеждат до доста проблеми с гърлото и дихателните пътища. А няма по-досадно и мъчително от едно възпалено гърло, а също и рисково, поради евентуалната зараза и разболяване на дробовете.

 Защо печеният лук е по-полезен от суровия Защо печеният лук е по-полезен от суровия
Лукът е един от главните артикули срещу простуда и грип, за подсилване на имунитета и добавка към съвсем всяко главно ядене, чорба или...

Този сироп от червен лук обаче съумява да закрепи и даже да избави ситуацията, като несъмнено постоянно е значима и консултацията с доктор.

Какво ви би трябвало?

1 глава червен лук

2-3 супени лъжици мед

1 чаша вода
 Как лукът поддържа имунната ни система Как лукът поддържа имунната ни система
Спорен зарзават е лукът - едни го обожават, други въобще не го понасят. Кой има изгода от потреблението на лук и кой би трябвало да се отнася...

Как да приготвите? 

Трябва ви приблизително огромна глава червен лук, който ще обелите и нарежете на желан от вас размер части. Изберете по-голяма купа, в която да го сложите и налейте мед и чаша вода, покрийте го с нещо и го оставете да престои на стайна температура за една нощ, а на идващия ден го прецедете през дебела марля или цедилка. Това е доза, която ще ви би трябвало за един ден. 

На всеки два часа приемайте по една супена лъжица сироп, в случай че болката е по-силна обаче, можете и по-често да го приемате. Още след първия ден ще забележите доста усъвършенстване.

Имайте поради, че сместа не е предопределена за дребни деца преди да е утвърдена от доктор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР