Студените дни вече са тук и ако още не сте

...
Студените дни вече са тук и ако още не сте
Коментари Харесай

Кубинките

Студените дни към този момент са тук и в случай че още не сте се снабдили с всички нужни аксесоари (или пък имате още мъъъничко място в шкафа за обувки), е време съществено да се замислите: Искате ли да сте единствените модерно мацки, които нямат нито един чифт кубинки в дрешника си. Струват ви се прекомерно грубовати и като че ли не се вписват в стайлинга ви? Ооо! Нека ви убедим, че кубинките са една от най-практичните, комфортни и красиви фешън придобивки, които можете да имате за този сезон.

Разнообразието

Да! Има доста повече от един тип кубинки - по-елегантни, лачени, с панделки, на ток, равни, в разнообразни цветове и даже доста шарени, даже златни! С капси, грубовати, леко заострени... Ето обаче няколко метода, по които можете да ги съчетавате:

6 хрумвания по какъв начин да съчетаваме кубинките

Първият вид е доста типичен – с черни дънки с раздрани колене и висока талия и тениска, която несъмнено е загащена в дънките. А за връхна дреха в хладните есенни дни – класическо кожено яке.

При втората визия цялата визия е в черно – от кубинките, към дънките, тениската, якето и шала. Тук забавното е, че се комбинират разнообразни материи – от кожа, през дънки, до памук и фина плетка. Така макар, че сме облечени в един цвят, сътворяваме забавна визия.
 кубинки Thinkstockphotos-->
Тази визия ми е доста комфортна и ежедневна. Тук просто слагаме една оувърсайз блуза в хубав цвят горчица и леко я загащваме начело в дънките, с цел да подчертаем въпреки всичко женствената си фигура.

Време е и въпреки всичко малко да разнообразим! Да имаш кубинки и да не ги съчетаеш с милитари панталон си е срамотия! А към тях можете да добавите още веднъж черната тениска и якето.
 кубинки Thinkstockphotos
Ето и една обичана композиция! Кубинките можете да съчетаете с бяла дантелена пола , с прибрана в нея дънкова риза. Коженото яке, големият шал и…voila!

Ами в случай че облечем ефирна ярка рокля , обуем си кубинките и сложим едни фини черни ¾ чорапки? Дааа, не е за всяка мацка, само че пък тези, които се усещат удобно в кожата си по този начин излъчват страховит съблазън.
 кубинки Thinkstockphotos

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР