Сцената за откриването на Пловдив – Европейска столица на културата

...
Сцената за откриването на Пловдив – Европейска столица на културата
Коментари Харесай

Мегасцената в сърцето на Пловдив вече се издига на 4 нива!

Сцената за откриването на Пловдив – Европейска столица на културата 2019 към този момент се издига на 4 равнища. Сглобяват се и подиумите по продължение на булеварда, които ще са по 100 метра, видя кореспондент на Plovdiv24.bg . Работата по градежа на кулата стартира на 28 декември предходната година, тя ще бъде на 6 равнища и на нея ще се състои спектакълът " Ние сме всички цветове ". Със сглобяването й са ангажирани към 200 индивида.

В седмицата до спектакъла ще бъдат инсталирани и над 350 прожектора. До 12 януари ще бъдат извършени редица механически проби, измежду които и такива за видео предаване на огромни екрани, ситуирани по кулата. С тяхна помощ феновете ще могат да следят всеки подробност от спектакъла от близко, без значение къде се намират.

На 10 януари ще бъдат сложени буквите, които изписват слогана ЗАЕДНО. Тогава ще бъдат инсталирани и пиротехническите средства за огромната художествена заря, с която ще приключи шоуто " Ние сме всички цветове ". Зашеметяващата 30-метрова кула, осигуряваща видимост от 360 градуса, ще тежи 200 тона дружно с участниците.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР