Строил съм къща, вила. Това, което виждам тук, е много

...
Строил съм къща, вила. Това, което виждам тук, е много
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив при откриване на нова детска градина: Строил съм. Доволен съм!

 " Строил съм къща, вила. Това, което виждам тук, е доста добре. Виж бетонът по какъв начин е еднакъв с тухлите. Много съм удовлетворен като виждам осъществяването и периодите ". С тези думи кметът изрази задоволството си от строителството на новата детска градина на ул. " Богомил " при инспекцията на обекта през днешния ден. Заедно с него бяха зам.-кметът по строителство и кметът на регион " Източен ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Димитров, Райчев и Стоянов стигнаха до постройката на детската градина по особено направена пътечка, а компактно към тях бяха и представители на пловдивските медии. Кметът огледа пространствата на първия етаж и вещо означи, че ей това, синьото е изолираност. После се ръкува със строителен служащ, застана в комфортна за снимане поза и му сподели, че на следващия ден ще го има във вестника.

" Браво, конзолите авансово са оставени, да няма след това къртене ", означи Димитров. 

Новостроящата се детска градина дефинитивно ще бъде приключена за новата образователна година. Тук ще има 4 групи, в които ще се одобряват по 26 деца. Цената дружно с оборудването е 2.5 милиона лв., посочи зам.-кметът. 

Ще има фотоволтаични системи за загряване на водата в басейна и другите потребности на детското заведение, добави районният кмет. Той е коментирал със зам.-кмета по обучение тази детска градина да бъде филиал на " Чайка " и в нея да бъдат настанени деца от подблокови градини. 

До средата на февруари би трябвало да бъде подготвена и ДГ " Перуника ", сподели още.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР