Striking Distance са подготвили нещо наистина страховито. До този извод

...
Striking Distance са подготвили нещо наистина страховито. До този извод
Коментари Харесай

Излезе първото геймплей видео към The Callisto Protocol

Striking Distance са подготвили нещо в действителност страховито. До този извод може да стигне всеки, който изгледа първото геймплей видео към The Callisto Protocol, което студиото показа по време на Summer Game Fest.

Разкрита преди две години по време на The Game Awards 2020, The Callisto Protocol постоянно е определяна, като Deаd Space 4, а повода за това се крие в индивида, управляващ работата по играта и началник на Striking Distance – Глен Шофилд и основател на истинския Dead Space. А сегашното видео несъмнено носи почерка на Шофилд и Dead Space.

Действието в The Callisto Protocol се развива през 2320 година. Вие сте един от пандизчиите в обект за задържане на луната Калисто. Мистериозна зараза трансформира пандизчии и охранители в отвратителни чудовища, с които вие би трябвало да се справите, с цел да разберете източникът на болестта и се измъкнете живи.

В началото на този месец, Striking Distance и премиерната дата на The Callisto Protocol: 02.12.2022. Студиото откри също по този начин и предварителните продажби на играта. Тя идва в три съществени издания: общоприетоо Day One Edition, включващо базисната игра, един спомагателен затворнически скин и два за оръжието, първокласно издание, което включва наличието на общоприетото, плюс сезонния пропуск за играта, и колекционерско издание, което ще предложи наличието на първокласното издание, дрънкулка на основния воин, комикс и други специфични бонуси, събрани в кутия с железен обков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР