Стрес, недоспиване, алкохол - това са само малка част от

...
Стрес, недоспиване, алкохол - това са само малка част от
Коментари Харесай

Как да подсилим сексуалното желание

Стрес, недоспиване, алкохол - това са единствено дребна част от факторите, които оказват въздействие на либидото ни. Всички сме чували за синьото хапче и за храни в ролята на афродизиаци, а желанието за секс може да се въздейства и от дефицита на някои хранителни субстанции, което е мъчно да свържем с интимния си живот. Но ето каква в действителност е зависимостта.

Витамини от групата В

Дефицитът им води до загуба на сила, оттова и на предпочитание за секс. За да се преборим с него, можем да одобряваме витамините като хранителна добавка, само че и да ядем повече пилешко, говеждо, яйца и зеленолистни зеленчуци.
 Снимка 402350

Антиоксиданти

Те поддържат естественото произвеждане на сила и хормони в организма. Затова и са значими за либидото. Витамините А и Е да вземем за пример са измежду най-важните антиоксиданти, които ни зареждат с сила и усъвършенстват кръвообращението. Можем да ги намерим в плодове, зеленчуци, ядки и зърнени храни.

Цинк

Неговият недостиг също може да докара до разочарования в леглото. Именно поради високото си наличие на цинк, стридите се славят като едни от най-мощните афродизиаци.
 Снимка 402341

Селен

Това вещество е значимо за кръвообращението, а и усъвършенства плодовитостта, стимулирайки придвижването на сперматозоидите. Намираме го в ядките, телешкото, пълнозърнестите храни и рибата звук. Ако не ги консумираме задоволително постоянно, можем да го одобряваме и като хранителна добавка, само че без да прекаляваме.

Л-аргинин

Ползите от него са най-вече за дамите. Учените настояват, че това вещество усилва притока на кръв към интимните зони, а оттова усилва и удоволствието.
 Високите токчета, сънят, водата и по какъв начин да подобрим половия си живот
Какво пречи на страхотния ни секс

И какво общо имат високите токчета

Омега 3 мастни киселини

Те също усъвършенстват циркулацията на кръвта, което е значимо, с цел да настъпи възбуденост. Борят се и с депресивните положения, които са взаимно изключващи се с желанието за секс, написа Reader`s Digest.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР