Страстта към пластични корекции и подобрения понякога граничат с лудост.

...
Страстта към пластични корекции и подобрения понякога граничат с лудост.
Коментари Харесай

Луда моделка с 330 пластични операции и германката с най-големите бомби празнуват Световния ден на красотата

Страстта към пластични корекции и усъвършенствания от време на време граничат с полуда. На 9 септември експертите в региона на пластичната хирургия - гримьори, фризьори и всички свързани със основаването на хубост, ще отбележат Световния ден на хубостта.

Такъв е казусът с английския модел Алиша Дювал . Тя е приета за рекордьор в региона на пластичните интервенции и козметични процедури, чието общо количество е 330. За тях тя е платила над милион английски паунда.

Жената с максимален силиконов бюст в Европа и света е немският сексуален модел Майра Хилс. Нейните гърди тежат по 20 кила всяка. Силиконът във всяка гърда е по 10 хиляди кубика, а сутиенът й доближава мярка хиляди кубика, a сутиенът й доближава мярка 32 Z, написа „ Телеграф “.

Според прочувания от над 20 милиона процедури са осъществени единствено през 2017г. Тази численост включва към 50 хиляди интервенции с ботокс в Бразилия, 107 хиляди корекции на клепачи в Южна Корея и над 1,35 милиона интервенции за увеличаване на бюста в Америка. Изобщо няма да отваряме дума за хиалурона в устните в германките.  Статистиката, показана от Международната асоциация по естетична и пластична хирургия демонстрира какъв брой се е изменила концепцията за хубост през поколенията и по какъв начин в избрани култури интервенциите са желания способ против остаряване пред кремовете и козметични процедури.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР